продам
$18 500
дом
продам дом
продам
$590 000
дом
продам дом
продам
продам 1-комнатную квартиру
продам
$116 600
офис
продам офис
продам
$144 100
офис
продам офис
сдам
$3 000
офис
сдам офис
продам
$18 500
дом
продам дом
продам
продам 2-комнатную квартиру
продам
продам 2-комнатную квартиру
продам
$292 000
дом
продам дом
продам
$18 500
дом
продам дом
сдам
сдам 1-комнатную квартиру
сдам
сдам 2-комнатную квартиру
сдам
сдам 1-комнатную квартиру
продам
$18 500
дом
продам дом
сдам
сдам 3-комнатную квартиру
продам
$350 000
дом
продам дом
продам
продам участок
сдам
сдам нежилой фонд
продам
$350 000
дом
продам дом

Вход в личный кабинет

e-mail
пароль
регистрация
Зарегистрированных пользователей: 100041

Статьи →

Все объявления Аренда Продажа Покупка Обмен Посуточно Карта метро Киева Мобильная версия ЧатЧат

Перетворіть маленький передпокій на затишний куточок: Топ-секрети інтер'єру!

Кожен знає, що перше приміщення при вході у квартиру називається передпокоєм. Попри те, що це нежитлова кімната де ми залишаємо верхній одяг, це місце куди кожен з нас з радістю повертається щодня. Саме тут ти ставиш покупки чи сумки після приходу додому, зустрічаєш чи проводжаєш близьких та друзів. Часто в передпокої діти та тварини радісно стрибають на килимку біля дверей, поспішаючи на прогулянку. Це місце, всупереч розмірам, є повноцінною кімнатою та важливою частиною будь-якого будинку чи квартири. Та на жаль, часто в Україні, далеко не всі передпокої можуть «похвалитися» своїми розмірами. Однак, не засмучуйся, адже навіть маленький передпокій можна зробити функціональним та стильним.Сьогодні розберемось як.

Оздоблювальні матеріали

Для початку, як рекомендують дизайнери, потрібно зробити косметичний ремонт цієї зони. Зокрема, у такому маленькому приміщенні не варто робити яскраві стіни чи класти різнокольорову плитку з візерунками. Ідеальним рішенням стануть світлі кольори для обробки стін та підлог, тому що білі або бежеві тони не зменшують візуально простір, як це відбувається з темними кольорами. А якщо вам не подобаються білі порожні стіни, можна додати яскравих деталей за рахунок декору. Крім цього, відмовтеся від шпалер з дрібним малюнком та смужками. З одного боку, вертикальні елементи роблять приміщення вищим, але на жаль, шпалери в суцільну смужку в маленьких передпокій роблять приміщення візуально «захаращеним».

Ще одна актуальна порада для маленьких передпокоїв стосується статі. Наприклад, якщо приміщення витягнуте, можна покласти ламінат, паркет або довгу плитку поперек коридору. Цей нескладний прийом візуально згладить диспропорції приміщення і зробить більш квадратним.

Індивідуальний підхід

Якщо вам здається, що самостійно складно візуально збільшити маленьке приміщення та врахувати всі нюанси, можна звернутися до фахівців. Наприклад, у спеціалізованих торгових центрах «Аракс» у Києві ви зможете замовити індивідуальні рішення та послуги з урахуванням усіх параметрів вашої передпокою.

Зокрема студія інтер'єрного дизайну PODIUM спеціалізується на комплексній реалізації житлових інтер'єрів під ключ. Саме тут для вас спроектують сучасний інтер'єр, а також виконають ремонтні та оздоблювальні роботи. При цьому в PODIUM ви будете вражені доступною ціною, яка виходить за рахунок скорочення термінів робіт, грамотної логістики та спеціальних пропозицій від постачальників матеріалів. Ну а на завершення тут розроблять та виготовлять меблі саме для вашої передпокою, яку намалювали у дизайн-проекті. Таким чином ви зможете переконатися, наскільки це зручно, коли інтер'єрні роботи та меблі постачає одна компанія.

Або тут – у ТЦ «Аракс» можна дізнатися експертні рекомендації щодо максимально зручної організації простору з урахуванням ергономіки вашого приміщення, а потім замовити виїзд фахівця для виконання вимірів та підготовки проекту. Ця популярна послуга – ідеальний варіант для тих, хто зважився втілити мрію про все на своїх місцях у життя. Для них магазин ANOVA стане справжньою феєю, яка здійснить заповітне бажання. Адже саме тут можна замовити виготовлення гардеробів на основі алюмінієвого каркасу чи традиційного ДСП. При цьому всі алюмінієві профілі, з яких складається вбиральня - власного виробництва з використанням італійської фурнітури.

Якщо тут ви не зможете реалізувати мрію про ідеальну передпокій, загляньте в магазин Lemberg. Тут ви зустрінете креативну команду фахівців з 15-річним досвідом роботи на ринку, які вивчили та врахували досвід найкращих світових шкіл дизайну та європейських виробників меблів. Вони створили свою філософію, в якій краса натуральних матеріалів поєднується з найкращою європейською фурнітурою, створюючи особливий еко-стиль.

Меблі – всьому голова

Отже, за допомогою спеціалістів або самостійно зробивши приміщення візуально більш просторим, можна переходити до найприємнішого та найважливішого – підбору меблів. Здавалося б, що можна розмістити на кількох квадратних метрах? Та все що завгодно, якщо розставити пріоритети і грамотно вибирати, пам'ятаючи, що ця кімната має бути перш за все практичною. Так, передпокій «як із картинки» — це, звичайно, стильно, але набагато важливіше передбачити місця зберігання для одягу та взуття.

По-перше, що ми робимо, приходячи додому? Звичайно ж, звільняємо руки від сумок, ключів чи пакетів із продуктами. Значить, потрібна полиця або тумбочка для сумок та всякої дрібниці. Цю ж функцію може виконувати пуфик, що відкривається, або табуретка - на них можна не тільки зручно присісти, взуючись, але і сховати повсякденні речі.

По-друге, заходячи додому, вам необхідно зняти взуття. У такому разі без полиці не обійтись. Тим паче, часто мінлива погода змушує тримати біля входу як чоботи, так і легкі кросівки. Ну а у разі великої родини й поготів. Щоб все це взуття не валялося будь-де, необхідно мати кілька відкритих або закритих полиць.

По-третє, при вході потрібна шафа для шуб та курток. В ідеалі варто встановити вбудовану шафу-купе із дзеркальними панелями. Так ви відразу вирішите проблему з дзеркалом, для якого не потрібне окреме місце та зберігання всіх речей. Ще один варіант, в маленькому просторі, де важливо використовувати кожен сантиметр з користю, зробити кутову шафу, в якій поміститься безліч речей. Однак у випадку зовсім маленького передпокою його цілком можна замінити на гачки, де крім курток, можна повісити ключі, сумки, велосипедні замки або пакети з речами, які ніяк не можна забути перед виходом з дому. А головне, вибравши відкриті системи зберігання, які кріпляться на стіну, ви збережете простір.

В ідеалі всі предмети у передпокої мають гармоніювати між собою. Тому найкраще вибирати меблі, виконані в єдиному стилі. Тоді ваш передпокій стане повноцінною частиною квартири, а не коморою, захаращеною речами.

Важливі дрібниці

Закінчивши з підбором меблів, можна переходити до завершальних штрихів. І як тут не згадати про дзеркало? Адже воно просто необхідне для передпокою, щоб подивитися на себе перед виходом надвір. І тут є кілька варіантів розміщення дзеркал у маленькому передпокої. Перший – на стіні. Хоча в маленькому передпокої іноді йому просто не залишається місця на стіні. Тоді використовуйте другий варіант – на шафі. Ну, а якщо немає і шафи, оптимальний варіант для маленьких передпокоїв - повісити дзеркало на вхідних дверях, яке, крім практичного завдання, ще візуально збільшуватиме простір.

Як бачимо, всі деталі інтер'єру повинні працювати на одну мету — зробити простір стильним і розширити його. А в цій справі, крім дзеркал, можуть допомогти ще й світильники. Безперечно, світлі приміщення виглядають просторіше, тому в маленькому передпокої дуже важливо правильно встановити світло. Зокрема, як радять дизайнери, не варто вішати одну маленьку лампочку, думаючи «все одно тут пару метрів». У той же час не варто вішати велику або довгу люстру. Вона «з'їсть» висоту приміщення і зменшить простір. Найкраще вибрати кілька стельових майже плоских світильників, які не виступатимуть за поверхню. А ось стіни перевантажувати світильниками не варто. Краще помістіть системи зберігання або невеликі картини. У разі особливого бажання висвітлити стіни можна закріпити світлодіодну стрічку по периметру дзеркала або полиць. Це виглядає незвичайно і додає світла, не займаючи простору.

Ну і на завершення, крім необхідних речей, біля входу бажано розмістити предмети, що створюють затишок. Це може бути вишивка у гарній рамці або малюнки ваших рідних та близьких. А якщо ніхто не захоплюється рукоділлям та творчістю, не біда. У ТЦ «Аракс» можна знайти безліч різнокольорових килимків та інших яскравих дрібниць, які зроблять інтер'єр вашого передпокою затишним та незабутнім.

Поделитесь новостью:
Опубликовано: 2023-08-03 15:56:01 / Просмотрено 2612 раз